Takana on nyt kolmen viikon kesälomat, joka sisälsi parikin lomareissua. Ensiksi olimme Itävallassa vaellushommissa viikon verran. Tämä olikin kyllä mahtava kokemus, suosittelen muillekin lämpimästi! Yöt tuli nukuttua joko vaellustuvissa tai sitten alhaalla laaksojen kylien majapaikoissa. Omia eväitä ei siis tarvinnut kantaa mukanaan, vaan majapaikasta sai illallista ja aamulla hyvän aamupalan, jolla pärjäsi jo pitkälle. Lähdimme vaellukselle Kaprunista ja sinne myös palasimme. Grossglocknerin vuoristoalue tuli kierrettyä. 

Tämän reissun jälkeen loman viimeinen viikko tuli vietettyä Saariselän maisemissa. Viikko huipentui Saariselällä järjestettyihin tunturisuunnistuskisoihin. Tarkoitukseni oli osallistua miesten henkilökohtaiseen B sarjaan, jossa matkat olisivat olleet n. 16,5 km per lauantaina sekä sunnuntaina. Perjantaina aamulla heräsin kuitenkin siihen, että kurkku oli todella kipeä. Olin varma, että nyt se korona iski.. Testit näyttivät kuitenkin negatiivistä ja olokin parani suhteellisen nopeasti. Päätin kuitenkin vaihtaa sarjaa ja juoksin vaan kuntosarjan matkat eli 11,5 kilsan reitit la ja su. 

Lauantaina juoksu tuntuikin hyvältä. Tällä kertaa ei myöskään tullut tehtyä pahoja virheitä, joten kerrankin jäi suunnistussuorituksesta onnistunut fiilis.. Ainoastaan kakkosrastia tuli muutama minuutti pummattua.. Se kun oli Urupään päällä ja sumu oli melkoisen sakeaa, niin näkyvyys oli onnetonta.. No en ollut ainoa, tuota rastia etsi kyllä muutkin. 

Sunnuntaina keli oli kylmempi.. Tuuli navakkaa ja vettäkin tihutti.. Tuli myös tehtyä pari virhettä ja huonoa reitinvalintaa.. No maaliin päästiin ja illalla Rovaniemeltä lähtevään yöjunaan. Maanantaiaamuna sitten takaisin töiden pariin.. Sellainen loma tällä kertaa..