Lauantai meni reisiä palautellessa.. Iltapäivästä klo 17 aikoihin lähdettiin kohti Paimiota. Lauantaina oli mukama ilma, Venlat saivat juosta viestinsä lämpöisessä säässä! Parkkialue sijaitse helkkarin kaukana pellolla kisakeskuksesta.. Kun käveltiin teltta-alueelle, niin parin kilsan matkalla olis ollut vaikka kuinka paljon ilmaisia parkkipaikkoja.. Teltta-alue sijaitse ryteikössä 1,5 kisakeskuksesta. Siis pitääkö tästä maksaa?? Kantojen ja risujen keskelle oli merkattu meidän teltta-alue. Jukolan viestissä alkaa jo rahastus haisemaan pahasti nokkaan. Laitoimme teltat alueen ulkopuolelle kun ei siihen kannokkoon mitään telttoja voinut laitella. Varusteiden säätöä ja sitten katsomaan yhteislähtö. Kun oli pyöräily edellisyönä, niin väsytti niin paljon, että menin nukkumaan jo puolenyön jälkeen. Aamulla heräsin kuudelta vesisateen rapinaan, ei kiva. Kävelin aamupalalle, 6 euroa puurosta ja kuivasta leivästä.. Rahastusta.

Itse viestissä olin ankkuriosuudella. Lähdimme matkaan yhteislähdössä. Tarkoitus oli vetää rauhassa ja tarkasti ykkösrastille.. No väärälle hajonnalle tottakai kuitenkin. Parin minuutin turhaa pyörimistä. Tämän jälkeen matka eteni rauhallisesti letkassa.. Maasto oli kyllä tosi mukavaa, viime vuotiseen kiviseen risukkoon verrattuna. Koko osuuteni eteni oikeastaan niin kun ennenkin, pari kertaa väärälle hajonnalle ja pari tyhmää muuta 1-2 min pummia. Ne olis pitänyt saada pois, niin aikaa olis lähtenyt 10 min pois. Nyt meni osuuteen 2:07. Vesisade ei haitannut suunnistusta, ilma oli tosi loistava itse asiassa suunnistukseen.

Summa summarum: maasto oli tosi mahtavaa tänä vuonna! Pääosin järjestelyt olivat ok. Jotenkin toi rahastusmeininki alkaa vaan närästämään. Okei, iso tapahtuma ja paljon kustannuksia, mutta silti. Porukka tekee talkoilla töitä ilmaiseksi. Sitten kehtaavat tuollaisista telttapaikoista rahastaa ja 6 euroa aamupalasta.. 500 metrin päästä huoltoasemalta olis saanut 7 eurolla hotellitason aamupalan. Vali vali, ens vuonna kuitenkin taas kohti Lappeenrantaa.