Eipä ole hetkeen tullut kirjoiteltua mitään blogiin. Syy on sinänsä yksinkertainen, ei ole tullut juuri kisailtua sitten viime talven hiihtokisojen. Kesällä jäi treenit todella vähiin, lähinnä lenkkeilyyn. Pienimuotoinen motivaatiopuutos vaivasi, eikä huvittanut pitkiä lenkkejä juuri tehdä. Kesän jälkeen ajattelin ryhdistäytyä ja käydä lenkillä enemmän ennen Pirkan Hölkkää. No ainahan niitä selityksiä sitten keksii.. Viimeiset pari kuukautta meni mönkään osittain töiden yt neuvotteluiden takia. Aika kova henkinen paine on ollut, joten lenkit ovat lähinnä olleet ulkoilua 30 min - 60 min. Näiltä pohjilta pelotti lähteä Pirkan Hölkkään kohtuu paljon.

Aika nopeasti sitä keksi ainoan mahdollisen taktiikan hölkkään. Lähdin juoksemaan tasan sitä vauhtia mitä ajattelin jaksavani maaliin. Se toimikin yllättävän hyvin, ainoastaan viimeiset kolme kilometriä meni taapertamiseksi. Aikatavoitteeni oli alle 2:30 ja maaliin pääsin ajassa 2:25 ja osia. Näin ollen, lähtökohdat huomioiden, voinen olla tyytyväinen.

Nyt jos ei keksisi kovasti tekosyitä ja innostuisi taas treenaan enemmän. Kesän huippulukemista painoa on lähtenyt parisen kiloa, mutta vielä vois pari kiloa lähteä kyllä surutta. Eikä senkään jälkeen ulkoinen habitus vielä ajokoiraa muistuttaisi todellakaan..

Seuraava koitos olisi lokakuun lopussa Jämillä suunnistusmarathon. Nyt jaloissa on sellainen särky, että jos tänään ilmoittautuisin niin valitsisin jonkun lyhyen lasten radan. Mutta katsellaan miten tilanne etenee..