Puoli Pirkan jälkeen tuli hiihdettyä vielä Reppupirkka viikko varsinaisen Pirkan jälkeen. Jo aikaisemmin oli kalenteriin laitettu ylös myös tänä vuonna Vuokattihiihto. Tähän tapahtumaan lähdettiin pienellä työporukalla. Valmistautuminen itse tapahtumaan ei varmaan ollut ihan optimi kun juuri samaisella viikolla olin 5 päivän työreissussa Kiinassa.. Edeltävät päivät olivat aikamoista matkustamista, joten kroppa oli istumisesta puutunut ja muutenkin väsynyt perjantaina kun saavuttiin Vuokattiin. Lauantaiaamuna oli reilu 10 asteen pakkanen. Perinteisen suksijat lähtivät matkaan klo 9 ja vapaan klo 11. Minä hiihdin 60km tällä kertaa vapaalla. Ilma pysyi koko päivän ajan pakkasen puolella, joten lumikin oli kuivaa koko matkan ajan.

Ensimmäiset 20km hiihdin reilun 10 hiihtoniilon kärkiletkassa. Alku sisälsi aika paljon jäällä hiihdettäviä pätkiä, joten vastatuulessa oli kohtuu helppo hiihtää letkan mukana. 20 kilsan jälkeen lähdettiin Vaaranpuolelle suksimaan. Ensimmäisessä ylämäessä kävi jo totuus ilmi, etten olekaan ihan kärkimiesten tasoisessa kunnossa.. Jäätiin parin suksijan kanssa porukasta ja loppumatka sujui tässä porukassa. Itse asiassa vauhti oli juuri passeli.

Maaliin asti hiihto meni ok, hieman vikalla 10 kilsalla alkoi pohkeet kramppaamaan. Maalissa olin 13. jääden nopeimmalle noin 10 min. Lähtökohdat huomioiden olen tähän tyytyväinen, ei nyt voinut edes odottaa enempää.. Nyt on kisakausi paketissa. Pääsiäisviikko vielä hiihdellään Kolin maisemissa keräten viimeiset kilometrit kasaan tälle kaudelle.