Viikko on sujunut rauhallisissa merkeissä tämän viikon. Kauden päätavoite vasaloppet meni miten meni. Vielä pitäisi kuitenkin muutama viikko jaksaa tsempata jotenkin itseään. Vastatuuleen on tässä tallustettu ja tuntuu, että vastatuuli on vaan voimistunut päivä päivältä. Nooh.. kai ne tuulet joskus laantuvat.

Pari hiihtolenkkiä ja pari lepoa, siinä viikon saldo. Tänään näyttäisi olevan ihan nautinnollinen ilma, joten jos sitä töiden jälkeen kävisi ulkoilun kannalta tunnin suksimassa.

Otan ensi kesänä oppia blogin kommentoinneista. Jätän kaikki kesäteatterit ja muut kissanristiäiset väliin. Keskityn ainoastaan oleelliseen. Välillä toki täytyy pakosti muistaa mediaa ja faneja, he vaan kuuluvat oleellisesti tähän juttuun. Tänään on yksi tälläinen tapahtuma. Ravintolamoguli Sedu avaa Valkeakoskelle uuden ravintolakeitaan kaupungin sydämeen. Paikalla on kaupungin sekä suomen kerma. Mm. allekirjoittanut, Renny Harlin ja Markus Selin, muutamia mainitakseni. Nyt teillä rakkaat lukijat on mahdollisuus päästä keskustelemaan bloggaajan kanssa! Voidaan vaihdella kuulumiset sekä tarvittaessa jaan myös nimikirjoituksia. Siis muutenkin kun luottokorttien laskuihin..